lördag, juli 28

Badring i Riddarfjärden?

Hotelldirektören Ejnar Söder, och entreprenören Hans Mellström har tillsammans med arkitekten Thomas Sandell planer på att bygga den så omtvistade badringen i Riddarfjärden.
Hotellet skall vara en ca 100m rund ring med möjligheter till bad i mitten. Det skall finnas tillgång till restaurang, spa, café och kallbadhus, men även en flytande varmvattenpool. Många av rummen skall dessutom ha egen bastu.
Till hösten förväntas ett beslut vara taget angående om projektet skall få genomföras. Så om allt går som herrarna vill kommer badringen vara badbar och beboelig till sommaren 2009.

1 kommentar:

Lagers tabberas sa...

Det är bara att hoppas på att både politiker och övriga människor i Stockholm förstår "badringens" enorma potential inte bara som form, idé, arkitektur utan också för att den kommer att synliggöra varenda enorm vattenspegel i hela stan, bli en ny viktig mötesplats i paritet med Kaknäs och Globen och låsa fast miljömålen vad gäller stockholms vatten. Det är bara att gratulera stan till detta storslagna monument över Stockholm som världens vattenstad.