lördag, augusti 4

Rockigare inredning med djurhud

När vi nu ändå har Rolling Stones i stan är det lika bra att gå vidare med rocktemat. Nåväl, även den som inte känner sig rockig kan ha djurhud, men inredningen hottas upp lite med ett djurmönster. Lite svårt har jag fortfarande för leopard, men vem vet, trender kommer och går och opåverkbar är man ju aldrig. (Hur mycket man än hävdar det)
Pallar, fåtöljer och soffor i skinn eller djurhud, varvat med mer mjuka materiel i tyg blir en väldigt bra kombination. Eller varför inte en mjukare inredning med kohud som kontrast. Lite mjukare men ändå genuin känsla ger fårskinnet. Blanda! Oftast blir resultatet mer levande med många olika materiel än om alla är hårda, respektive mjuka.
Blanda är dock inte samma som att plocka samman vad som helst. Bestäm dig för en stil, om du vill ha färg så välj några färger som du håller dig till. Tänk på att konst också är färg, de gamla tavlorna kanske inte passar till det nya du tänkt dig. Spara konsten och anpassa dig efter den eller byt ut och tänk nytt om den inte funkar till den nya inredningen. Ofta fungerar det att placera om tavlor mellan rummen, så att det stämmer överens.
Tycker du att det är svårt att få till det, leta fram en bild på en inredning som skulle passa dig och ha den som mall. Var heller inte rädd för att det inte är saker i alla hörnen och vrår, det är okej med lite luft i rummet. Studera bilder och se att det finns många väggar och vrår i inredningsreportage, som man medvetet lämnat tomma, för att skapa rymd.

Inga kommentarer: